Щойно подивився обидві частини. Порівняно з книгою було зроблено багато змін, і я б не сказав, що вони пішли на користь. ІМХО, книга і фільм сприймаються як 2 абсолютно різні твори, подібні лише основними подіями і героями. Наприклад, у книзі Гаррі, перемігши Волдеморта, повертає бузинову паличку до гробниці Дамблдора, і каже, що коли він помре своєю смертю, то паличка втратить свою силу. У фільмі він переламує її й викидає. Або ж діалог стосовно того, кому належить ця паличка. У книзі Гаррі пояснював це Волдемортові. У фільмі - Рону й Герміоні, після смерті Темного Лорда.
год2008 страна США слоган«Запретный плод сладок» режиссер Катрин Хардвик сценарий Мелисса Розенберг, Стефани Майер продюсер Марти Бауэн, Вик Годфри, Мишель Императо, ... оператор Эллиот Дэвис композитор Картер Бёруэлл жанр триллер, фэнтези, мелодрама, драма бюджет $37 000 000 сборы в США$191 465 414 сборы в мире+ $188 447 533 = $379 912 947 сборы в России$3 575 549 зрители 610.2 тыс. премьера (мир) 17 ноября 2008 премьера (РФ) 20 ноября 2008, «West» релиз на Blu-RayАпрель 2009 релиз на DVD7 апреля 2009 рейтинг MPAA время 120 мин.
Семнадцатилетняя девушка Белла переезжает к отцу в небольшой городок Форкс. Она влюбляется в загадочного одноклассника, который, как оказалось, происходит из семьи вампиров, отказавшихся от нападений на людей. Влюбиться в вампира. Это страшно? Это романтично, это прекрасно и мучительно, но это не может кончиться добром, особенно в вечном противостоянии вампирских кланов, где малейшее отличие от окружающих уже превращает вас в врага.
В главных ролях:
Кристен Стюарт Роберт Паттинсон Билли Бёрк Эшли Грин Никки Рид Джексон Рэтбоун Келлан Латс Питер Фасинелли Кэм Жиганде Тэйлор Лотнер
Не бачив??? Жаль(( Рекомендую!!! Хоча опис мене особливо не вражає!!)) Я коли головних героїв побачила, то взагалі подумала, що це дурня і дивитись не збиралася!!! А потім не було чого робити, нашукала його в інеті і.....здуріла!!!! Тепер це мій улюблений фільм!!! Мабуть, разів 10 його бачила і вже три книжки з продовженням прочитала))) Тому всім рекомендую!!!!!
Ох... Шуму з цього фільму було дуууже багато!!! Тому дивитися я його не збиралася так, як вампіри мене мало цікавили... Але потім, здивувавшись від фанатизму сестри, вирішила подивитися просто з принципу!!! І виявилось, що як це часто буває, наші смаки збіглись!!! Я теж тепер захворіла Сутінковою Сагою!!!))))))
Так-так))) Зізнаюсь!!! Це я підсадила lenysу на цей фільм))) Давай перевіримо наскільки наші смаки збігаюсься і в самому фільмові!!!!)))) Твоя улюблена сцена????)))
Ну давай!!! Я з задоволенням!!! Хоча...там дуже багато таких сцен.... Зараз подумаю... Ну, мабуть, сцена на галявині!! Так, точно!! Наприклад, цей діалог:
-Ты невероятно быстр и силен.... -У тебя бледная ледяная кожа......... -Твои глаза меняют цвет................ -И иногда ты говоришь так как будто ты из другого времени..... -Ты не когда не пьешь и не ешь............. -Ты избегаешь солнца............... -Сколько тебе лет? -17 -И,давно тебе 17? -Довольнотаки -Я знаю кто ты.......... -Скажи...............громко................говори -Вампир -Ты боишься? -Нет -
Ооо)) Так!!! Повністю згодна))) Тут весь фільм можна в улюблені сцени записати!!!)) Галявина.... Таак)) Мені ше ця цитата подобається!!! Переводити на українську не буду, бо воно по-дурному звучить)))
-Похоже лев влюбился в овечку!(Эдвард) -Глупая овечка!!!(Белла) -Ну а лев просто мазахист!(Эдвард)
Але моя улюблена сцена інша!! ВАМПІРСЬКИЙ БЕЙСБОЛ Там музика просто супер!!! Та і взагалі музика в кіно - це інша дуже довга розмова))) До речі, якшо треба музика з сцени бейсболу, то це Muse - Supermassive Black Hole. Тут особливих цитат не має, бо треба все побачити на власні очі!!!))))
Додано (13.07.2009, 20:28) --------------------------------------------- Цей момент це супер-супер!!!!!))))))) Перший раз як дивилась Twilight,то думала, шо він тут її правда вкусить))))) Вся тремтіла) А він, зараза з Єдвардом....)))) Ну все одно я його люблю!!))))
Повідомлення відредагував lenysa - Пн, 13.07.2009, 20:18