Lord of the Rings (Володар Перстнів)
|
|
Romason | Дата: Чт, 20.11.2008, 19:58 | Сообщение # 1 |
Група: Адміністратори
Нагороди: 0
Репутація: 6
Статус: Offline
| ВОЛОДАР КІЛЕЦЬ ОХОРОНЦІ:«Это перша частина всесвітньо відомої трилогії Джона Рональда Руела Толкиена «Володар Кілець »(1954 1955). Хоббіту Фродо, племінникові знаменитого Більбо Беггинса, довірена важлива і дуже небезпечна місія — знищити в горнилі Вогненної гори Кільце Всевластья, за допомогою якого Повелитель Тьми жадає підпорядкувати собі всі народи Средіземья. І відважний хоббіт з друзями вирушає в повне смертельних небезпек подорож... ВОЛОДАР КІЛЕЦЬ охоронці. ВОЛОДАР КІЛЕЦЬ ДВІ БАШНІ: Це друга частина трилогії Джона Рональда Руела Толкиена про древній Средіземье. Доля розділяє охоронців Кільця. У нерівній сутичці з оркамі гине Боромір, а хоббіти Меррі і Піппін потрапляють в полон. Арагорн, гном Гимлі і ельф Леголас отправляютсяна пошуки друзів. А тим часом Фродо і Семмі вже майже біля Воріт Мордора. І веде їх через похмурі землі Повелителя Тьми дивний провідник... ВОЛОДАР КІЛЕЦЬ дві вежі ВОЛОДАР КІЛЕЦЬ ПОВЕРНЕННЯ КОРОЛЯ:Ето остання, завершальна частина трилогії Джона Рональда Руела Толкиена про древній Средіземье. До стін Королівського міста стікаються незчисленні війська Повелителя Тьми. Король примара веде жахливу армію — тролі і орки, гобліни і назгули ідутна штурм міста. На смерть коштують безстрашні захисники, все триває і триває кривавий бій... А в горах Мордора Фродо і Семмі, туживши від спраги і голоду, ховаючись від усюдисущих ворогів, все ближче і ближче підступають до жерла Вогненної гори... ВОЛОДАР КІЛЕЦЬ повернення короля. Romason, спеціально для сайту Школьнік!
|
|
| |
Scarlett | Дата: Пт, 21.11.2008, 19:32 | Сообщение # 2 |
Група: Модераторы
Репутація: 10
| На жаль книжку я не читала, хоча дуже б хотілося. Найбільше сподобалась перша частина, бо в наступних з'являється той гидкий Горум(чи як його), а він мені жахливо не подобається!!! Хоча взагалі вважаю, що кожен повинен подивитись цю трилогію.
|
|
| |
Romason | Дата: Пт, 21.11.2008, 19:35 | Сообщение # 3 |
| Quote (Scarlett) На жаль книжку я не читала, хоча дуже б хотілося. Найбільше сподобалась перша частина, бо в наступних з'являється той гидкий Горум(чи як його), а він мені жахливо не подобається!!! Хоча взагалі вважаю, що кожен повинен подивитись цю трилогію. Да голум мабуть всім неподобається (кажу по собі), у цьому фільмі мені найбільше сподобалось дві битви
|
|
| |
Scarlett | Дата: Пт, 21.11.2008, 19:43 | Сообщение # 4 |
| Так жахлива істота. А так дивитись дуже цікаво. До сьогодні пам'ятаю крик тих Чорних лицарів. Я першу частину дивилась ще зовсім малою і дуже їх боялась:)))
|
|
| |
Romason | Дата: Пт, 21.11.2008, 19:46 | Сообщение # 5 |
| Да. А я скільки раз цей шедевр дивився що вивчив сюжет напамять
|
|
| |
vlad | Дата: Нд, 07.12.2008, 18:39 | Сообщение # 6 |
Група: Провірені
Репутація: 4
| ЧУДОВИЙ ФІЛЬМ)))) скільки його б не показували по телевізорі, я ВСЕОДНО буду його дивитись, це фільм який ніколи не забудеться(судю по собі)Quote (Romason) бо в наступних з'являється той гидкий Горум щодо цього монстрика ?? він мені нормальний навіть смішний інколи)) а якшо подивитись по ГОБЛІНУ цей фільм то ця істота навіть смішна))
Drum'n'Base SUPER!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| |
Топор | Дата: Пт, 12.12.2008, 16:16 | Сообщение # 7 |
Репутація: 15
| Я всі 3 частини бачив) і в нормальному, і в гоблінському переводі :)))
|
|
| |
Romason | Дата: Сб, 13.12.2008, 11:41 | Сообщение # 8 |
| Quote (Топор) Я всі 3 частини бачив) і в нормальному, і в гоблінському переводі :))) Я побував всі три підряд... ой..
|
|
| |
Scarlett | Дата: Сб, 13.12.2008, 11:42 | Сообщение # 9 |
| Quote (Romason) Я побував всі три підряд... ой.. Я даже й не пробувала:))))
|
|
| |
Топор | Дата: Сб, 13.12.2008, 11:43 | Сообщение # 10 |
Репутація: 15
| Quote (Scarlett) Я даже й не пробувала:)))) що не пробувала?
|
|
| |