Щойно подивився обидві частини. Порівняно з книгою було зроблено багато змін, і я б не сказав, що вони пішли на користь. ІМХО, книга і фільм сприймаються як 2 абсолютно різні твори, подібні лише основними подіями і героями. Наприклад, у книзі Гаррі, перемігши Волдеморта, повертає бузинову паличку до гробниці Дамблдора, і каже, що коли він помре своєю смертю, то паличка втратить свою силу. У фільмі він переламує її й викидає. Або ж діалог стосовно того, кому належить ця паличка. У книзі Гаррі пояснював це Волдемортові. У фільмі - Рону й Герміоні, після смерті Темного Лорда.
Оо.. Це вже краще... До речі, додивилась Спецкласс А))))))))) Щастя.... Таке щастя.... Тепер знов не знаю що дивитись... Мабудь щось абсолютно протилежне... Ох... Знов цей вибір... А відео подивлюсь завтра, якщо ти не проти))) Сьогодні в мене вечір Спецкласу А))))
Fairy Tail ще можна подивитися. Дуже класне аніме й манга(особливо 2 серія в озвучці Анкорда XD) Sayonara Zetsubou Sensei - теж веселе аніме й манга. Fullmetal Alchemist - непогана манга. Gantz - ПРЕКРАСНО!!! 307 глав прочитав одним махом, а от аніме якось не сподобалося. Про Наруто та Бліч навіть можна не казати - це, мабуть, всі читали й бачили.
До речі, хто-небуть знає, де можна подивитися чи почитати Chrono Crusade? Півсотні сайтів передивився - нігде нема...
Повідомлення відредагував rjofhbr22 - Чт, 07.01.2010, 21:20