Щойно подивився обидві частини. Порівняно з книгою було зроблено багато змін, і я б не сказав, що вони пішли на користь. ІМХО, книга і фільм сприймаються як 2 абсолютно різні твори, подібні лише основними подіями і героями. Наприклад, у книзі Гаррі, перемігши Волдеморта, повертає бузинову паличку до гробниці Дамблдора, і каже, що коли він помре своєю смертю, то паличка втратить свою силу. У фільмі він переламує її й викидає. Або ж діалог стосовно того, кому належить ця паличка. У книзі Гаррі пояснював це Волдемортові. У фільмі - Рону й Герміоні, після смерті Темного Лорда.
Нння-ня-ня!!!!!!!!!!!! І все-таки я не згинула в безанімешному мороці!!!!)))))))) Нашукала цілу кучу всього прикольного!!)))))) Що ще на рік вистачить що переглядати)) В першу чергу це звичайно жTrinity Blood! Бо негарно буде не скористатись рекомендаціями знайомого анімешника. Тим більше що я вже від перших трьох серій в захваті, а що буде далі подивимось.... Ну а на десерт у мене Special A:)) Супер-пупер позитивна штука від якої капітально хочеться сходити з розуму:) Загалом кавай в моєму житті продовжується:) Romason, красно дякую за рекомендації!!!)))
Ну Special A то на любителя))))))) Просто це я від такого кавая тащуся))))) Так що не здивуюсь, якщо тобі не сподобається))) Gantz.... О_о Не то що не бачила... Навіть не чула про таке....