Діти - лідери
|
|
Scarlett | Дата: Нд, 17.05.2009, 10:32 | Сообщение # 11 |
Група: Модераторы
Нагороди: 0
Репутація: 10
Статус: Offline
| Чого її закривати??? Я хочу приймати участь в створенні сценарію для фільму!!!! Може, Romason, прославиться!!!! Я хочу теж своє ім`я вписати в історію світового кіно!!!)))
|
|
| |
SOLDAT | Дата: Нд, 17.05.2009, 10:42 | Сообщение # 12 |
| тут повинні бути нормальні фільми!!
ГРАЮ В ТРАВІАН : НЕ ФЛУДИ ОТФЛУЖЕН БУДИШ!!!!!
|
|
| |
Romason | Дата: Нд, 17.05.2009, 11:07 | Сообщение # 13 |
Група: Адміністратори
Репутація: 6
| SOLDAT, на цьому форуми є модератори так що вибач...
|
|
| |
Scarlett | Дата: Нд, 17.05.2009, 12:06 | Сообщение # 14 |
| Quote (SOLDAT) тут повинні бути нормальні фільми!! Тю!!)) (вибачайте) Шо значить нормальні фільми??? Може Діти-лідери колись отримає Оскар???)) Мені здається, що тема нормальна!!! Тим більше, шо в ній ми зараз більше пишемо, ніж у всіх інших!!! Запропонуй кращу тему і тоді поговоримо!!
|
|
| |
Romason | Дата: Нд, 17.05.2009, 21:05 | Сообщение # 15 |
| Quote (Scarlett) Тю!!)) (вибачайте) Шо значить нормальні фільми??? Може Діти-лідери колись отримає Оскар???)) Мені здається, що тема нормальна!!! Тим більше, шо в ній ми зараз більше пишемо, ніж у всіх інших!!! Запропонуй кращу тему і тоді поговоримо!! Дякую за підтримку)
|
|
| |
Топор | Дата: Вв, 19.05.2009, 12:50 | Сообщение # 16 |
Репутація: 15
| У вас грошей вистачить на його створення? Мінімум $3 000 000 треба
|
|
| |
Топор | Дата: Вв, 19.05.2009, 13:30 | Сообщение # 17 |
| Quote (Scarlett) Тю!!)) (вибачайте) Шо значить нормальні фільми??? Може Діти-лідери колись отримає Оскар???)) Мені здається, що тема нормальна!!! Тим більше, шо в ній ми зараз більше пишемо, ніж у всіх інших!!! Запропонуй кращу тему і тоді поговоримо а я згоден з солдатом!...потрібно робити розділ "юне даруванння" або щось схоже наце...а Діти-лідери це не фільм це статейка, і те що ви розіграїте сценку то це не фільМ!!!!розвели СрачеГ) SOLDAT я з тобою!
|
|
| |
Romason | Дата: Вв, 19.05.2009, 13:38 | Сообщение # 18 |
| Quote (Топор) Quote (Scarlett) а я згоден з солдатом!...потрібно робити розділ "юне даруванння" або щось схоже наце...а Діти-лідери це не фільм це статейка, і те що ви розіграїте сценку то це не фільМ!!!!розвели СрачеГ) smile SOLDAT я з тобою! Quote (Топор) smile У вас грошей вистачить на його створення? Мінімум $3 000 000 треба smile По перше уже знято пів-години фільму, по друге ми створюємо теми не тільки існуючих фільмів, а й майбутніх. І по третє спецефекти я зроблю за допомогою бесплатних движків. Є спеціальні універсальні програми для монтажа... Ще щось хочеш сказать?
|
|
| |
Топор | Дата: Ср, 20.05.2009, 17:57 | Сообщение # 19 |
| по четверте це що ви писали ФЛУД!!!!
|
|
| |
Scarlett | Дата: Ср, 20.05.2009, 19:10 | Сообщение # 20 |
| Quote (Топор) по четверте це що ви писали ФЛУД!!!! По-перше, ти сам приймав у цьому участь!!!! По-друге, ми зараз так мало тут спілкуємося, шо ці я повідомлення я не можу віднести до флуду!!! Ми говорили по темі!!!
|
|
| |